Aanbouw en uitbouw

Een aanbouw of uitbouw kan verrassend veel extra (woon) ruimte opleveren. Bouwbedrijf Gert Bruiniers heeft al vele tientallen woningen voorzien van een aanbouw of uitbouw. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies en vrijblijvende offerte.

Om uw woning uit te breiden, kunt u kiezen voor een aanbouw of uitbouw. Vaak betekent een aanbouw of uitbouw dat de gevel van uw woning doorgebroken moet worden. Denk bijvoorbeeld aan het uitbouwen van uw woonkamer of keuken of het aanbouwen van een berging of garage. U kunt ook kiezen voor een serre. Een serre wordt tegen de bestaande gevel van de woning geplaatst en bestaat voor het grootste deel uit glas.

 

Meer informatie over aanbouw en uitbouw

Wilt u meer informatie over een aanbouw of uitbouw? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.

Afspraak maken aanbouw of uitbouw

Wilt u graag een afspraak maken? Bijvoorbeeld voor het laten opstellen van een vrijblijvende offerte voor een aanbouw of uitbouw? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.