Dakkapel

Vindt u uw zolder te klein of te donker? Wilt u meer ruimte in uw slaapkamer, logeerkamer of studeerkamer? Met een dakkapel creëert u extra licht en ruimte in uw woning. Bouwbedrijf Gert Bruiniers heeft ruimschoots ervaring in het plaatsen van dakkapellen. Wij komen graag bij u langs voor advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Misschien twijfelt u over de grootte van de dakkapel. Of weet u niet zeker welk type dakkapel het beste bij uw huis past. Bouwbedrijf Gert Bruiniers denkt graag met u mee en adviseert u over de verschillende mogelijkheden. Daarbij houden wij rekening met uw wensen en uw budget.

Uiteraard maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor het plaatsen van een dakkapel. Hiervoor komen wij graag bij u langs.

Meer informatie over dakkapellen

Wilt u meer informatie over dakkapellen? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.

Afspraak maken dakkapel

Wilt u graag een afspraak maken? Bijvoorbeeld voor het laten opstellen van een vrijblijvende offerte voor een dakkapel? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.