Dakraam

Wilt u graag meer licht op uw zolder of slaapkamer? Dan is een dakraam vaak een goede oplossing. Met een dakraam brengt u meer daglicht in uw huis. Bovendien lijkt een ruimte groter door de extra lichtinval. Bouwbedrijf Gert Bruiniers adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden van dakramen.

Ventilatie en energiebesparing zijn aspecten waar u bij het kiezen van een dakraam goed op moet letten. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste dakraam voor uw woning. Bouwbedrijf Gert Bruiniers kan ook lichtkoepels plaatsen. Met een lichtkoepel brengt u meer licht in ruimtes met een plat dak.

Een dakraam is een goedkoper alternatief voor een dakkapel. Wij adviseren u graag over welke oplossing voor uw woning de beste is, uiteraard afhankelijk van uw wensen en uw budget.

Meer informatie over dakramen

Wilt u meer informatie over dakramen? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.

Afspraak maken dakraam

Wilt u graag een afspraak maken? Bijvoorbeeld voor het laten opstellen van een vrijblijvende offerte voor een dakraam? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.