Isolatie

Een goed geïsoleerde woning biedt u meer wooncomfort en zorgt voor een lagere energierekening. Ook bedrijfspanden kunnen met betere isolatie vaak veel energie en dus kosten besparen. De investering in het goed isoleren van uw woning of bedrijfspand kunt u op termijn weer terug verdienen.

Bouwbedrijf Gert Bruiniers komt graag bij u langs om te beoordelen welke vormen van isolatie geschikt zijn voor uw woning of bedrijfspand. Uiteraard kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen, rekening houdend met uw wensen en uw budget. Wij kunnen u ook adviseren over subsidies waar u mogelijk voor in aanmerking komt.

Dakisolatie

Veel warmte verlaat uw woning of bedrijfspand via het dak. Daarom kunt u vaak veel winst behalen met dakisolatie. Het is daarbij van belang dat het dak op de juiste manier wordt geïsoleerd. Verkeerde isolatie kan namelijk dakrot veroorzaken.

Vloerisolatie

Ook vloerisolatie is een vorm van isolatie die relatief veel winst oplevert. Met een goed geïsoleerde vloer heeft u minder last van tocht. Bovendien gaat vloerisolatie vocht vanuit de kruipruimte tegen. Vloerisolatie is makkelijk aan te brengen als u een kruipruimte onder uw vloer heeft. Maar ook zonder kruipruimte is uw vloer goed te isoleren.

Ventilatie

Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand kan niet zonder goede ventilatie.  Bij vloerisolatie is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat er ruimte is voor luchtverversing. Anders kunnen verschillende problemen ontstaan, waaronder vochtproblemen.

Meer informatie over isolatie

Wilt u meer informatie over isolatie? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.

Afspraak maken isolatie

Wilt u graag een afspraak maken? Bijvoorbeeld voor het laten opstellen van een vrijblijvende offerte voor het isoleren van uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.