Onderhoud en renovatie

Uw woning of bedrijfspand heeft regelmatig onderhoud nodig. Een goed onderhouden pand is beter bestand tegen weersinvloeden. Bovendien behoudt een goed onderhouden woning of bedrijfspand beter haar waarde.

Bouwbedrijf Bruiniers is uw partner voor grote en kleine onderhoudswerkzaamheden. U kunt ons ook benaderen als u geïnteresseerd bent in onderhoudscontracten. Neem contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Voorbeelden van onderhoudswerkzaamheden

Bij onderhoud kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • kapotte dakpannen die vervangen moeten worden
  • losse voegen die opnieuw gevoegd moeten worden
  • een schoorsteen die opnieuw opgemetseld moet worden
  • schadeherstel na storm, vorst, hagel of onweer

Renovatie

Ook voor renovatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Bouwbedrijf Gert Bruiniers heeft ervaring in het herstellen en vernieuwen van bestaande woningen en bedrijfspanden. Wij voeren zowel kleine bouwkundige aanpassingen uit, als grote renovatieprojecten.

Meer informatie over onderhoud en renovatie

Wilt u meer informatie over onderhoud en/of renovatie? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.

Afspraak maken onderhoud en renovatie

Wilt u graag een afspraak maken? Bijvoorbeeld voor het laten opstellen van een vrijblijvende offerte voor onderhoud en/of renovatie? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.