Verbouwing

Past uw woning niet meer zo goed bij uw wensen? Bijvoorbeeld vanwege gezinsuitbreiding of vanwege uw leeftijd? Vaak zijn er voldoende mogelijkheden om uw woning anders in te delen en  meer ruimte en/of luxe te creëren. Bouwbedrijf Gert Bruiniers helpt u graag met het realiseren van uw woonwensen.

Verbouwen kan aantrekkelijker zijn dan verhuizen. Uw huis verbouwen betekent dat u in uw eigen buurt kunt blijven wonen. Dat is een prettig gevoel. Een goede voorbereiding geeft ook een prettig gevoel. Daar helpt Bouwbedrijf Gert Bruiniers u graag bij. Wij kunnen u adviseren over de constructie en indeling van uw woning, over isolatie en over vergunningen die u mogelijk moet aanvragen.

Er zijn vaak veel mogelijkheden om uw huis te verbouwen. Denk aan het verbouwen van uw badkamer, keuken of zolder. Ook een open keuken of een extra slaapkamer behoren tot de mogelijkheden.

Bouwbedrijf Gert Bruiniers geeft u graag een advies op maat. Wij kunnen beoordelen of uw wensen  te realiseren zijn in uw huidige woning en stellen een vrijblijvende offerte op.

Meer informatie over verbouwingen

Wilt u meer informatie over verbouwingen? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.

Afspraak maken verbouwing

Wilt u graag een afspraak maken? Bijvoorbeeld voor het laten opstellen van een vrijblijvende offerte voor een verbouwing? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Gert Bruiniers.